Commentaren: 16
  • #16

    Marchien (maandag, 16 mei 2022 06:48)

    Ik was 39 weken zwanger en had al drie weken last van veel voorweeën, harde buiken en slapeloze nachten. Ik besloot een voetreflexbehandeling te plannen bij Femke in de hoop dat dit mij ontspanning zou geven of dat het de bevalling zou opwekken. Toen ik eenmaal thuis was, was ik zo moe dat ik meteen in slaap ben gevallen. Die nacht heb ik ook voor het eerst sinds tijden aan 1 stuk doorgeslapen en ik heb sinds zaterdagavond helemaal geen last meer gehad van constante krampen en hele sterke voorweeen. Het heeft geen bevalling opgewekt maar ik voel mij sindsdien wel ontzettend goed en ontspannend. De baby dient zich vanzelf aan en daar wachten we nu rustig op zonder stress en met bijna geen lichamelijke klachten meer, heerlijk!

    Nogmaals bedankt Femke, ik kom zeker terug na de bevalling!

  • #15

    Voetreflexbehandeling na Covid-infectie - Esther (donderdag, 13 januari 2022 15:26)

    Toen ik onlangs herstellende was van een Covid-infectie, was ik erg radeloos en moe van de ‘nasleep’, en van de hoest die me al enkele weken lang iedere nacht wakker hield. Femke heeft toen in twee sessies mijn voeten behandeld. Daarbij had ze speciale en zorgvuldige aandacht voor de reflexzones die in verbinding staan met de longen/luchtwegen. Behalve het algemene effect van de professionele en rustgevende behandelingen die Femke geeft, was het resultaat dat de hoest verminderde en dat ik daarna sliep als een roos, zonder wakker te worden van het hoesten! Sinds de voetreflexbehandelingen van Femke heb ik weer van een diepe ontspannen nachtrust genoten, wat mijn herstel nog verder heeft bevorderd. Hartelijk dank Femke, je bent echt de beste!

  • #14

    Elvira (dinsdag, 26 oktober 2021 20:17)

    De nawerking van mijn eerste voetreflexbehandeling behandeling duurde zeker wel een paar dagen. En dat vond ik lang gezien het feit dat ik hoogzwanger was/ben. Heel fijn. Ik was zo sloom in de goede zin van het woord dat mijn hoofd het gewoonweg niet meer deed. En voelde veel meer vertrouwen en had veel minder behoefte om op mijn mobiel te kijken. Het voelde alsof Femke allemaal knopjes in mijn voeten had ingedrukt om rust/ontspanning/vertrouwen te activeren. Echt bijzonder. Binnenkort hoop ik voor de derde keer - nog steeds hoogzwanger - te gaan.

  • #13

    Lotte de Bruin (zaterdag, 19 december 2020 22:40)

    De behandelingen van Femke heb ik als zeer positief ervaren. Ik werd er erg rustig en ontspannen van en kwam helemaal uit m'n hoofd en in m'n lijf. Het zorgde voor rust en prettige zwaarte in mijn lijf. Femke is een heel rustig persoon en voelt heel goed aan waar ze je kan helpen. De sfeer tijdens de behandeling is erg prettig en rustig. Ideaal om zo lekker te ontspannen tijdens je zwangerschap!

  • #12

    Daphne (zaterdag, 24 oktober 2020 09:07)

    Mijn grote wens was om thuis te bevallen. Inmiddels was ik al ruim 41,5 week zwanger. Om mijn wens toch in vervulling te kunnen laten komen, was er niet veel tijd meer over. Ik besloot daarom contact op te nemen met Femke. Ik heb een fijne behandeling bij haar gehad. Femke is een heel warme vrouw, met veel kennis. Ik vond de behandeling heel ontspannen en alle gedachtes kon ik loslaten. Het was ook heel fijn om nog echt een moment voor mezelf te hebben. Diezelfde dag kwam ook de verloskundige langs om de baarmoedermond een klein beetje te stimuleren. De volgende ochtend begon het eindelijk te rommelen en ben ik aan het eind van de dag bevallen van onze zoon, thuis! Ik denk dat zowel de behandeling van Femke als de stimulans van de verloskundige samen ervoor gezorgd hebben dat de bevalling op gang kwam, waardoor ik gelukkig thuis kom bevallen.

  • #11

    Marijn van der Zwaard (woensdag, 07 oktober 2020 19:23)

    Femke heeft bijzondere handen, weet heel goed wat ze doet en ze werkt met haar hart, dat voel je door de manier waarop ze je voeten aanraakt. Wanneer gebeurt het nou in het dagelijks leven, dat je voeten die aandacht krijgen? Terwijl het zoveel doet, fysiek en mentaal. Ik ben zelden zo ontspannen geweest als tijdens haar behandelingen. Dat komt ook door de rust die ze uitstraalt. In de fijne bubbel van haar behandelruimte is alles oké en mag je je overgeven. Ik kom er vredig, sterk en blij vandaan en dat gevoel werkt nog lang door. Ook een aanrader voor zwangere vrouwen!

  • #10

    Jannie (maandag, 08 juli 2019 17:56)

    Een jaar geleden, op mijn verjaardag, een cadeaubon gekregen voor een behandeling van Femke
    Mijn dochters weten van me dat ik me heel goed kan ontspannen en geniet van een voetreflexbehandeling.
    Op 'intuïtie' kozen ze voor de praktijk van Femke.: wat een voltreffer!
    Haar afstemming, uitstraling, precisie en helende handen maken dat ik me totaal en diep kan ontspannen. Dat is al een essentieel begin.
    Sinds die eerste kennismaking kom ik nog steeds bij Femke.
    Iedere keer ben ik weer verrast door het effect van de behandeling: niet alleen "uit het hoofd en meer in het lichaam", maar ik voel me ook meer in balans, voel ik me prettig en heb ik het gevoel dat alles beter 'doorstroomt". Dat gevoel houd altijd een tijd aan.
    Soms kom ik met pijnlijke plekken (bijv schouders, nek,) maar die zijn door de behandeling 'opgelost.'
    Daarnaast ben ik iedere keer geraakt door de subtiele en zeer sensitieve aanraking met de 'krachtige' uitwerking.

    Kwaliteit, aandacht, precisie, liefde en compassie maken dat ik graag bij Femke kom.

  • #9

    Helga (zondag, 11 februari 2018 15:59)

    Vanwege overgangsklachten ben ik behandeld door Femke. In 6 weken tijd, 5 keer een voetreflexbehandeling gehad.
    Het resultaat is echt bijzonder; mijn stemmingswisselingen zijn zeer afgenomen, voel mij stabieler. Ik slaap dieper en heb weinig tot geen( nachtelijke) opvliegers meer.
    Een "verplicht"uurtje ontspannen, met een resultaat waar je echt blij van wordt.

  • #8

    Ingrid (donderdag, 20 juli 2017 22:39)

    De voetreflexmassage van jou is heerlijk en doet me goed. Zo ga ik nu ontspannen mijn vakantie in.

  • #7

    Aly (maandag, 03 juli 2017 12:15)

    Heerlijk! Wat is het toch altijd fijn om een behandeling te krijgen van jou. Dit keer was het een combi van voetreflex en reiki. De volledige ontspanning die ik ervaar is 1 van de redenen om terug te komen. Op de een of andere manier voel je altijd heel goed aan wat ik nodig heb.

  • #6

    micheline (woensdag, 16 december 2015 09:16)

    Femke, jij hebt GOUDEN HANDEN en brengt me terug naar de vrede in mijzelf!

  • #5

    Jelle (donderdag, 26 november 2015 20:27)

    Viel in slaap tijdens de behandeling, heerlijk!

  • #4

    Ruben (vrijdag, 07 november 2014 22:06)

    Op advies van vrienden bij Femke kennis gemaakt met voetreflex. Zowel de behandeling als persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, openheid en warmte zorgen voor een voor mij onbekende ontspanning. Je laat mensen zijn wie ze zijn en dat is een geweldige eigenschap!

  • #3

    Janny (woensdag, 22 oktober 2014 20:49)

    Jouw rust, aandacht, betrokkenheid, warmte en vakkundigheid zorgt er voor dat mijn lijf weer in balans komt.
    Daarnaast is het een moment voor mij. Een cadeautje.
    Jouw voetreflex is voor mij totale ontspanning.

  • #2

    Aleks (donderdag, 12 december 2013 19:51)

    Meestal ga ik voor ontspanning naar een massage salon, maar ik heb me lang niet zo goed gevoeld als de dagen na de behandeling van Femke! Vanaf haar praktijk liep ik naar huis, helemaal opgewekt op wat leek een nieuw paar "vrolijke voeten".
    De opvolgende dagen voelde ik meer energie en zin om dingen te ondernemen. Persoonlijk heb ik moeite met motivatie en doorzettingsvermogen, maar inmiddels ben ik een regelmatige bezoeker van mijn sportschool geworden. En ik ben bezig om andere zaken in mijn leven op orde te krijgen.
    Inmiddels zijn we bijna twee weken verder, en mijn voeten en teentjes voelen nog steeds soepel en blij. Ik raad het zeker aan, vooral voor mensen die zich net als ik altijd zo 'druk' voelen.

  • #1

    Bianca (woensdag, 13 november 2013 13:07)

    De voetreflexbehandeling bij Femke was voor mij een moment van ultieme ontspanning. Dit komt mede door de rust die jij Femke uitstraalt. Helaas ging de behandeling voor mij veel te snel voorbij, dit kwam doordat ik in slaap was gevallen ;-)
    Je laat mensen in hun waarde en haalt het positieve in ze naar boven. Koester deze mooie eigenschap!

Ervaringen