Commentaren: 25
 • #25

  Lies (zaterdag, 27 januari 2024 17:54)

  De voetreflex behandeling die ik bij Femke gehad heb, was heel bijzonder. Ik weet niet hoe ze het doet, maar de behandeling maakte veel bij me los. Naast een hele diepe ontspanning, merkte ik ook dat er emotioneel veel gebeurde: alsof er een luikje bij mijn ziel open ging. Anders kan ik het niet beschrijven.
  Ik heb een tweede afspraak gemaakt en kan Femke iedereen aanbevelen. Daarnaast ligt de behandelstoel heerlijk zacht!

 • #24

  Daisy Smit (woensdag, 03 januari 2024 21:29)

  Cranio reflex geeft mij een diepe ontspanning op het moment van de behandeling en de dagen erna. Dat komt door de wijze waarop Femke de behandeling geeft. Ze is open en afgestemd op wat ik op dat moment nodig heb. Ik ervaar het als een cadeau aan mijzelf. Femke is erg kundig en daarnaast een fijn mens. Een aanrader! Ik kom al jaren met plezier bij Femke.

 • #23

  Hannah (vrijdag, 22 december 2023 14:01)

  De access bars behandeling van Femke was top! Ik had geen idee wat ik kon verwachten maar binnen 10 minuten was ik 'weg', terwijl ik me normaal gesproken moeilijk kan ontspannen. Mijn ogen stonden veel helderder na afloop. Ik voelde me relaxed en loom, heb die nacht als een roos geslapen.
  Wat ik heel fijn vond was dat ik van te voren niet hoefde te vertellen of ik klachten had, ik mocht gelijk gaan liggen. Heerlijk!

 • #22

  Irmi (zaterdag, 16 december 2023 11:44)

  Ik kom al jaren bij Femke.
  Waarom? Allereerst heeft zij goed over haar planning nagedacht en past deze ook toe. Zij heeft hierdoor rust en aandacht en dat komt de kwaliteit van haar behandelingen ten goede. De afspraken bij haar zijn voor mij een moment waarop “de tijd stil staat”.
  Verder kenmerkt zij zich in haar professionaliteit door haar gretigheid zich in haar vak verder te ontwikkelen en steeds beter te worden. Het is een genot om hier getuige van te zijn. -
  Vooral de ontspanning, die ik ervaar zowel bij de voetreflexbehandeling als ook bij de cranio reflex is heerlijk. Af en toe ben ik zelfs in slaap gevallen �
  Zelf ervaren hoe haar behandelingen aanvoelen? Maak een afspraak bij Femke!

 • #21

  Sonja (zondag, 10 december 2023 19:54)

  Je bent in goede handen bij Femke. Ik kom al jaren bij haar, eerst voor de voetreflexologie, maar nu ook voor cranioreflex. Ik ervaar een gevoel van lichamelijke ontlading en ultieme ontspanning tijdens en na de craniobehandeling. Echt een aanrader!

 • #20

  Elles (zondag, 03 december 2023 15:05)

  Voetreflexologie is wonderbaarlijk heilzaam, zeker als Femke het doet. Na een behandeling voel ik me heerlijk rustig en loop ik meestal nog een paar dagen op wolken. Alles stroomt weer en mijn lijf voelt veel beter aan. Zeker voor overgangsklachten is het een uitkomst, gewrichtsklachten en opvliegers, ik heb er veel minder last van dankzij deze behandelingen.

 • #19

  Yvonne (zondag, 26 november 2023 12:08)

  Een behandeling bij Femke is pure ontspanning! Femke is super professioneel en combineert dit met warmte en empathie! Echt een aanrader!

 • #18

  Rita Koens (donderdag, 02 februari 2023 12:52)

  Ik kan heel kort zijn over mijn ervaring van voetreflexologie van Femke: het werkt!! Mijn galblaasklachten gaven mij erg veel pijn en ongemak. Met de behandelingen van Femke ben de ik de wachttijd (van bijna 1 jaar) heel goed doorgekomen. Dank daarvoor!

 • #17

  Gerda Rijzinga (zaterdag, 17 december 2022 08:42)

  Ik wil even delen dat ik zo verrast en blij ben met de behandelingen van Femke . Wat een rustige , vriendelijke en evenwichtige vrouw is zij. En vooral heel kundig . Ik wilde gewoon een ontspanning om de drukte uit m’n hoofd te halen en zei terloops dat er misschien iets aan mijn overgangs verschijnselen gedaan kon worden . Ik heb al 5 jaar van alles geprobeerd en verwachtte er eigenlijk niets van . Na de 1e keer , minder opvliegers . Dan denk je nog , toeval misschien . Maar na de tweede keer : gewoon slapen zonder alle dekens af te hoeven gooien, wakker worden zonder meteen een opvlieger te hebben . Werken zonder dat de hitte toe slaat . Ik ben haar zo dankbaar . Ik wilde het graag delen want ik ken veel vrouwen die erg ongelukkig worden van deze oververhitte periode in ons leven :-)

 • #16

  Marchien (maandag, 16 mei 2022 06:48)

  Ik was 39 weken zwanger en had al drie weken last van veel voorweeën, harde buiken en slapeloze nachten. Ik besloot een voetreflexbehandeling te plannen bij Femke in de hoop dat dit mij ontspanning zou geven of dat het de bevalling zou opwekken. Toen ik eenmaal thuis was, was ik zo moe dat ik meteen in slaap ben gevallen. Die nacht heb ik ook voor het eerst sinds tijden aan 1 stuk doorgeslapen en ik heb sinds zaterdagavond helemaal geen last meer gehad van constante krampen en hele sterke voorweeen. Het heeft geen bevalling opgewekt maar ik voel mij sindsdien wel ontzettend goed en ontspannend. De baby dient zich vanzelf aan en daar wachten we nu rustig op zonder stress en met bijna geen lichamelijke klachten meer, heerlijk!

  Nogmaals bedankt Femke, ik kom zeker terug na de bevalling!

 • #15

  Voetreflexbehandeling na Covid-infectie - Esther (donderdag, 13 januari 2022 15:26)

  Toen ik onlangs herstellende was van een Covid-infectie, was ik erg radeloos en moe van de ‘nasleep’, en van de hoest die me al enkele weken lang iedere nacht wakker hield. Femke heeft toen in twee sessies mijn voeten behandeld. Daarbij had ze speciale en zorgvuldige aandacht voor de reflexzones die in verbinding staan met de longen/luchtwegen. Behalve het algemene effect van de professionele en rustgevende behandelingen die Femke geeft, was het resultaat dat de hoest verminderde en dat ik daarna sliep als een roos, zonder wakker te worden van het hoesten! Sinds de voetreflexbehandelingen van Femke heb ik weer van een diepe ontspannen nachtrust genoten, wat mijn herstel nog verder heeft bevorderd. Hartelijk dank Femke, je bent echt de beste!

 • #14

  Elvira (dinsdag, 26 oktober 2021 20:17)

  De nawerking van mijn eerste voetreflexbehandeling behandeling duurde zeker wel een paar dagen. En dat vond ik lang gezien het feit dat ik hoogzwanger was/ben. Heel fijn. Ik was zo sloom in de goede zin van het woord dat mijn hoofd het gewoonweg niet meer deed. En voelde veel meer vertrouwen en had veel minder behoefte om op mijn mobiel te kijken. Het voelde alsof Femke allemaal knopjes in mijn voeten had ingedrukt om rust/ontspanning/vertrouwen te activeren. Echt bijzonder. Binnenkort hoop ik voor de derde keer - nog steeds hoogzwanger - te gaan.

 • #13

  Lotte de Bruin (zaterdag, 19 december 2020 22:40)

  De behandelingen van Femke heb ik als zeer positief ervaren. Ik werd er erg rustig en ontspannen van en kwam helemaal uit m'n hoofd en in m'n lijf. Het zorgde voor rust en prettige zwaarte in mijn lijf. Femke is een heel rustig persoon en voelt heel goed aan waar ze je kan helpen. De sfeer tijdens de behandeling is erg prettig en rustig. Ideaal om zo lekker te ontspannen tijdens je zwangerschap!

 • #12

  Daphne (zaterdag, 24 oktober 2020 09:07)

  Mijn grote wens was om thuis te bevallen. Inmiddels was ik al ruim 41,5 week zwanger. Om mijn wens toch in vervulling te kunnen laten komen, was er niet veel tijd meer over. Ik besloot daarom contact op te nemen met Femke. Ik heb een fijne behandeling bij haar gehad. Femke is een heel warme vrouw, met veel kennis. Ik vond de behandeling heel ontspannen en alle gedachtes kon ik loslaten. Het was ook heel fijn om nog echt een moment voor mezelf te hebben. Diezelfde dag kwam ook de verloskundige langs om de baarmoedermond een klein beetje te stimuleren. De volgende ochtend begon het eindelijk te rommelen en ben ik aan het eind van de dag bevallen van onze zoon, thuis! Ik denk dat zowel de behandeling van Femke als de stimulans van de verloskundige samen ervoor gezorgd hebben dat de bevalling op gang kwam, waardoor ik gelukkig thuis kom bevallen.

 • #11

  Marijn van der Zwaard (woensdag, 07 oktober 2020 19:23)

  Femke heeft bijzondere handen, weet heel goed wat ze doet en ze werkt met haar hart, dat voel je door de manier waarop ze je voeten aanraakt. Wanneer gebeurt het nou in het dagelijks leven, dat je voeten die aandacht krijgen? Terwijl het zoveel doet, fysiek en mentaal. Ik ben zelden zo ontspannen geweest als tijdens haar behandelingen. Dat komt ook door de rust die ze uitstraalt. In de fijne bubbel van haar behandelruimte is alles oké en mag je je overgeven. Ik kom er vredig, sterk en blij vandaan en dat gevoel werkt nog lang door. Ook een aanrader voor zwangere vrouwen!

 • #10

  Jannie (maandag, 08 juli 2019 17:56)

  Een jaar geleden, op mijn verjaardag, een cadeaubon gekregen voor een behandeling van Femke
  Mijn dochters weten van me dat ik me heel goed kan ontspannen en geniet van een voetreflexbehandeling.
  Op 'intuïtie' kozen ze voor de praktijk van Femke.: wat een voltreffer!
  Haar afstemming, uitstraling, precisie en helende handen maken dat ik me totaal en diep kan ontspannen. Dat is al een essentieel begin.
  Sinds die eerste kennismaking kom ik nog steeds bij Femke.
  Iedere keer ben ik weer verrast door het effect van de behandeling: niet alleen "uit het hoofd en meer in het lichaam", maar ik voel me ook meer in balans, voel ik me prettig en heb ik het gevoel dat alles beter 'doorstroomt". Dat gevoel houd altijd een tijd aan.
  Soms kom ik met pijnlijke plekken (bijv schouders, nek,) maar die zijn door de behandeling 'opgelost.'
  Daarnaast ben ik iedere keer geraakt door de subtiele en zeer sensitieve aanraking met de 'krachtige' uitwerking.

  Kwaliteit, aandacht, precisie, liefde en compassie maken dat ik graag bij Femke kom.

 • #9

  Helga (zondag, 11 februari 2018 15:59)

  Vanwege overgangsklachten ben ik behandeld door Femke. In 6 weken tijd, 5 keer een voetreflexbehandeling gehad.
  Het resultaat is echt bijzonder; mijn stemmingswisselingen zijn zeer afgenomen, voel mij stabieler. Ik slaap dieper en heb weinig tot geen( nachtelijke) opvliegers meer.
  Een "verplicht"uurtje ontspannen, met een resultaat waar je echt blij van wordt.

 • #8

  Ingrid (donderdag, 20 juli 2017 22:39)

  De voetreflexmassage van jou is heerlijk en doet me goed. Zo ga ik nu ontspannen mijn vakantie in.

 • #7

  Aly (maandag, 03 juli 2017 12:15)

  Heerlijk! Wat is het toch altijd fijn om een behandeling te krijgen van jou. Dit keer was het een combi van voetreflex en reiki. De volledige ontspanning die ik ervaar is 1 van de redenen om terug te komen. Op de een of andere manier voel je altijd heel goed aan wat ik nodig heb.

 • #6

  micheline (woensdag, 16 december 2015 09:16)

  Femke, jij hebt GOUDEN HANDEN en brengt me terug naar de vrede in mijzelf!

 • #5

  Jelle (donderdag, 26 november 2015 20:27)

  Viel in slaap tijdens de behandeling, heerlijk!

 • #4

  Ruben (vrijdag, 07 november 2014 22:06)

  Op advies van vrienden bij Femke kennis gemaakt met voetreflex. Zowel de behandeling als persoonlijke aandacht, vriendelijkheid, openheid en warmte zorgen voor een voor mij onbekende ontspanning. Je laat mensen zijn wie ze zijn en dat is een geweldige eigenschap!

 • #3

  Janny (woensdag, 22 oktober 2014 20:49)

  Jouw rust, aandacht, betrokkenheid, warmte en vakkundigheid zorgt er voor dat mijn lijf weer in balans komt.
  Daarnaast is het een moment voor mij. Een cadeautje.
  Jouw voetreflex is voor mij totale ontspanning.

 • #2

  Aleks (donderdag, 12 december 2013 19:51)

  Meestal ga ik voor ontspanning naar een massage salon, maar ik heb me lang niet zo goed gevoeld als de dagen na de behandeling van Femke! Vanaf haar praktijk liep ik naar huis, helemaal opgewekt op wat leek een nieuw paar "vrolijke voeten".
  De opvolgende dagen voelde ik meer energie en zin om dingen te ondernemen. Persoonlijk heb ik moeite met motivatie en doorzettingsvermogen, maar inmiddels ben ik een regelmatige bezoeker van mijn sportschool geworden. En ik ben bezig om andere zaken in mijn leven op orde te krijgen.
  Inmiddels zijn we bijna twee weken verder, en mijn voeten en teentjes voelen nog steeds soepel en blij. Ik raad het zeker aan, vooral voor mensen die zich net als ik altijd zo 'druk' voelen.

 • #1

  Bianca (woensdag, 13 november 2013 13:07)

  De voetreflexbehandeling bij Femke was voor mij een moment van ultieme ontspanning. Dit komt mede door de rust die jij Femke uitstraalt. Helaas ging de behandeling voor mij veel te snel voorbij, dit kwam doordat ik in slaap was gevallen ;-)
  Je laat mensen in hun waarde en haalt het positieve in ze naar boven. Koester deze mooie eigenschap!

Ervaringen