Moeiteloos loslaten en ontspannen 

 

Access Bars, hoe werkt het

Access bars is een energetische behandeling van 32 punten op het hoofd, de zogeheten bars. Het wordt ook wel hoofdreflexologie genoemd. Door de bars zacht aan te raken worden ze actief en gaan ze als het ware 'lopen' (running the bars). Energetische lading in de vorm van emoties, gedachtes en overtuigingen die je belemmeren worden moeiteloos losgelaten.

Wanneer je steeds in dezelfde kringetjes ronddraait of een vol hoofd hebt, is een access bars behandeling wat opschonen voor je computer is. Denk je eens in wat een ruimte dat geeft. En het fijne is dat je hier helemaal niets voor hoeft te doen.

 

 

 

Wat ervaren klanten tijdens of na een behandeling:

- innerlijke rust

- een opgeruimd hoofd

- ontspanning

- een gevoel alsof je gemediteerd hebt

- mentale helderheid

- meer energie

- beter of dieper slapen

 

Hoe verloopt een access bars sessie

Je ligt heerlijk warm onder een deken op de massagetafel. Ik zit achter je, raak zachtjes je hoofd aan en kort je handen en voeten. Gaandeweg zul je merken dat je ontspant en het rustiger wordt in je hoofd. Sommige mensen voelen sensaties in hun lichaam of zien kleuren. Anderen voelen weinig tot niets en vallen in slaap. Dat is prima. Je hoeft je niet te concentreren op wat je los wilt laten of anders zou willen. Het maakt voor het resultaat niets uit, de bars doen gewoon hun werk. De behandeling duurt een uur. Naderhand krijg je een glas water en kun je even rustig bijkomen.