De behandeling

De behandeling duurt ongeveer een uur. Trek het liefst makkelijke zittende kleding aan, bij voorkeur een broek waarvan je de pijpen op kunt rollen. Je kunt ook een joggingbroek meenemen.  Na afloop kom je rustig tot jezelf en krijg je een glas water om het lichaam te helpen de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. 

Als je voor het eerst komt stel ik voorafgaand aan de behandeling een aantal vragen over je gezondheid, eventuele klachten en medicijngebruik. 

Na de behandeling is het fijn als je de tijd hebt om na te genieten en bij te komen. Zo heb je er het meeste profijt van. 

 

 

Hoe voel ik me erna?

Dat verschilt per persoon, maar de meeste vrouwen zijn heerlijk loom en ontspannen. De voeten voelen vaak meer gevuld aan, warmer en soepeler. Soms ook groter dan voor de behandeling. Dit gevoel kan nog een aantal dagen aanhouden. Klanten zeggen na afloop vaak:

 

- Ik loop op wolkjes.

- Jammer dat ik in slaap viel, het uur vloog om.

- Ik voel me als herboren.

- Even bijkomen hoor, ik was ver weg.

- Ik sta heel anders op mijn benen.

- Ik wou dat ik twee paar voeten had ...

 

'De vier behandelingen van Femke waren elke keer weer fantastisch. Het meest opvallende vond ik het grote verschil tussen “voor” en “na”. Voor de behandeling was ik me nauwelijks bewust van mijn voeten. Terwijl de uren en soms zelfs dagen erna er veel meer leven in mijn voeten zat. Dat is niet alleen goed, maar vooral bijzonder prettig. Het geduld en de precisie van Femkes werkstijl zijn opvallend. Ze resoneert goed met haar cliënt. De behandelingen gaven me meer bewustwording en rust'.

Lotte